2021-05-20 08:11:59• hírek • Fizetett tartalom

Újra megnyitja kapuit az Aquastar aquapark

A Vízek Birodalmaként is emlegetett szatmárnémeti Aquastar aquapark jó hírt közölt a kikapcsolódásra vágyóknak. Május 28-án, hosszas szünet után újra beindítja szolgáltatásait az élményfürdő. Az alábbiakban az Aquastar vezetőségének közleményét olvashatják.

"Úgy gondoljuk, épp elég időt töltöttünk egymás nélkül az elmúlt időszakban. 2021 május 28-án végre lekerül a „zárva” felirat az Aquastar aquapark kapujáról. Reméljük, ezentúl végleg. Túl sok szép emlék köt minket össze önökkel ahhoz, hogy ennek egy világjárvány véget vessen. Ezért azt szeretnénk, ha az élményfürdő csúszdái vendégeink felhőtlen nevetésétől és sikításától lennének hangosak. Azt akarjuk, hogy az Aquastar medencéiben ismét a stresszmentes pillanatokat, a rohanó világot mellőző, illetve szórakozni vágyó emberek hadát láthassuk. A vágyunk, hogy az aquapark étterme, terasza visszavehesse eredeti rendeltetését. És igen, ha a járványhelyzet megengedi, a medencetérben és a szaunákban is viszont láthassuk egymást.


Utóbbi a kormány döntésének értelmében egyelőre halasztódik, de a szabadtéri szolgáltatásainkat május 28-tól ismét igénybe vehetik. A több hónapos kényszerszünetben is igyekeztünk hasznossá tenni magunkat: a kül-és beltéri medencéket egyaránt fertőtlenítettük, megtisztítottuk, az élményfürdő egyik szaunája teljes felújításon esett át, a medencetér mennyezetét újra hőszigeteltük, festettük, korszerűsítettük.


Szintén jó hírként közöljük, hogy a Nemzetközi Gyereknapon meglepetésekkel készülünk vendégeinknek. Így nem árt, ha résen vannak, és figyelemmel követik a hivatalos honlapunkat: www.aquastarsatumare.ro. Továbbá lájkolják és osszák meg új Facebook-oldalunkat (Parcul Acvatic Aquastar Satu Mare), ahol az újdonságokról, eseményekről is éretsülhetnek. A tavaly bevezetett egészségügyi óvintézkedéseket idén is megtartjuk a veszélyhelyzet visszavonásáig, illetve a kormány által eszközölt szigorítások enyhítéséig. A visszatérést a régi életünkhöz, az Aquastarban való lubickolás, lazulás is megkönnyíti."

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: